Ajánlom az alábbi tünetekre,betegségekre

 

Mozgásszervi: Izom és izületi problémákra

-kopás,meszesedés,gerincsérv és gerinc fájdalmak,görcsök,zsibbadás,sérülés,megerőltetés stb..

Légzőszervi:

-megfázás,allergia,asztma,köhögés,COPD tünetek enyhítése,stb..

Keringési problémákra:

-szív eredetű tünetek, infartus megelőzése, illetve utáni kezelések, vérkeringés normalizálása, illetve a rossz keringéssel összefüggő tünetek enyhítése,fájdalmak kezelése

Emésztőrendszeri tünetekre

-hasmenés,székrekedés,gyomor és bél fájdalmak, stb..

Kiválasztás rendszeri problémákra:

-vese és időskori vese tünetekre, általános fáradtságra,gyengeségre,kimerültségre,potencia zavarokra stb

Pszichés eredetű tünetek:

-lelki,testi,szellemi fáradtság,kimerültség,alvászavarok,depresszió,pánik betegség,energia hiányos állapot megszüntetése,stresszoldás stb..

A kezelések kikérdezés,nyelv és pulzus vizsgálatokkal kezdődnek,a pontos diagnózis felállítása érdekében,mely révén,hatásosabb és gyorsabb,hosszan tartó erdményt érünk el.

Akupresszúra kezelése: az akupunktúrás pontok újjal,újheggyel való stimulálása és nem tűvel való megszúrása!!!! Sokan összetévesztik és emiatt elbátortalanodnak!!

Elméleti és gyakorlati tudásomat Kínában Hunan tartomány,Zhongfang város TCM/Hagyományos Kínai Orvoslás/ kórházban szereztem meg 2011 ben

. http://www.tcmtreatment.net/

Hidegek az ujjai a kezén és a lábán?

Az antistressz masszázs segíthet a problémáján!

A végtagok hidegsége több probléma tünete is lehet. Ez gyakrabban érinti a hölgyeket, de uraknál sem egyedi. Ha a kézen és lábon az ujjak gyakran és hosszú ideig hidegek, annak több oka is lehet.

 

Fizikai okok:

Leggyakrabban vérellátási, keringési zavarokhoz köthető, de alacsony vérnyomás is kiválthatja. Súlyosabb esetben érszűkület vagy szívelégtelenség is okozhatja a végtagok hidegségét. A problémák megfelelő kezelése mellett sokat segíthet a masszázs is, hiszen optimalizálja a vérellátást, enyhíti a keringési problémákkal járó tüneteket és csillapítja az esetleges fájdalmakat.

Lelki okok:

A lelki eredetű végtag hidegség legfőbb okozója a stressz. Ez is komoly tüneteket produkálhat, mint például a heves, hirtelen jelentkező szívdobogás, ingerlékenység, általános rosszkedv. Itt a legfontosabb teendőnk elengedni a stressz forrást. Az antistressz masszázs hatékonyan enyhíti a stressz általi tüneteket.

Ha szeretne Ön is egészségesen élni, próbálja ki az antistressz masszázst!


Antistressz masszázzsal a gerincfájdalom ellen!

Sok ember életét megkeseríti a hátfájdalom, ami majdnem minden esetben kezeletlen vagy rosszul kezelt gerincproblémából alakul ki. A hátunk szinte minden izma kapcsolódik a gerinchez, ráadásul igen komoly fájdalmakat tud okozni, ha elhanyagoljuk a jelentéktelennek tűnő panaszt.

Miből alakul ki a gerincfájdalom, a hátfájdalom, a derékprobléma vagy az egyéb mozgásszervi panasz?

Elsősorban a mozgásszegény életmód és a nem megfelelő táplálkozás felelős ezeknek a gondoknak a kialakulásáért, de emellett a környezeti hatások, valamint a munkahelyi körülmények is elősegíthetik a problémát. Főként a helytelen testtartás befolyásolja az állapotromlást. Ezek okozhatják a csigolyák elmozdulását, a gerinc túlterhelt állapotát, valamint idegbecsípődést is.

Mit tehetünk ellene?

A gerincproblémáktól nehéz megszabadulni, mivel az egész testünket érintő elváltozásról van szó. Az antistressz masszázs azonban hamar visszaállítja a gerinc optimális egyensúlyi helyzetét. Ha a kezelések után megfogadja egészségmegőrző tanácsaimat, nem kell többé aggódnia gerince egészségéért!

Jöjjön el egy kezelésre és szabaduljon meg a gerincfájdalomtól az antistessz masszázzsal!